سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۴

Index تارنما چیست؟

در این وبلاگ مقالات رسمی و تخصصی سئو سایت منتشر می شود

Index تارنما چیست؟

۱,۸۵۷ بازديد
Index
تارنما چیست؟ هر مطلبی که تکثیر داده می شود و یا این که وبسایت جدیدی که قصد تصویب کردنش وجود داشته باشد مراحلی را بایستی طی نماید تا اول به گوگل و بعد به یوزرها معرفی شود . این که سایتی در موتورهای کاوش به نمایش درآید یعنی تارنما ایندکس شده هست . با کاوش در صفحه های موتورهای جستجو و وارد کردن URL سایت، باید بتوان هر سایتی را مشاهده کرد . درصورتی که نتوانیم وبسایت را ببینیم یعنی سایت ایندکس نشده است . این مورد برای صفحات داخلی وب سایت و لینک و پیوند ها نیز به همین رخ می باشد .
خودتان را جای گوگل بگذارید . درصورتی که قصد داشتید سایتی را چک فرمائید و آن گاه به مردم معرفی کنید، از آن سایت چه انتظار هایی داشتید؟ صد در صد برای گوگل نیز مواردی وجود داراست که مضاعف اهمیت دارد و در صورتی‌که نکات موضوع نظرش رعایت شده باشد گوگل در این فیس به سایت اهمیت بیشتری می دهد .
سئو در مشهد
فرآیند
Index شدن وب سایت به وسیله موتورهای جستجو در مقدمه پس از این‌که پباده سازی تارنما و تصویب دامنه و پروسه ابتدایی فعالیت انجام گرفت، نوبت معرفی کردن سایت به گوگل می رسد . بعد از ثبت وبسایت در موتورهای کاوش به کمک نقشه سایت، به گوگل اطلاع داده می شود که به وب سایت راز بزند . گوگل با به کار گیری از خزنده ها (Crawler) وبسایت ها را محاسبه می کند و بعد از آن از ارزیابی توسط خزنده ها (Crawler) سایت زمینه لحاظ index خواهد شد . به طور کلی ممکن است index شدن سایت در موتورهای جستجو چند دقیقه ای طول بکشد البته نهایتاً تا 15 دقیقه آن‌گاه مطالب index خواهند شد .

ارتقا
سرعت ایندکس
17
روش فعالیت برای ارتقا سرعت index سایت برای تارنما های خبری و اکثری از وبسایت ها که در زمینه های مالامال رقابت فعالیت می کنند سرعت Index مطالب اهمیت ویژه تری پیدا می نماید که با رعایت مواقعی که در ادامه به توضیح در رابطه با آن ها پرداخته ایم می توان سرعت index شدن وب سایت را زیاد بهبود بخشید .

1 .
زمان بندی برای نشر محتوا محتوای تارنما در هر کاری که در تارنما خود انجام می دهید تأثیر می گذارد . برای ارتقا سرعت Index وبسایت و اینکه به خزنده های گوگل (Crawler) بفهمانید در چه وقتی به سراغ وبسایت شما بیایند، بایستی زمان‌بندی برای انتشار محتوای وبسایت داشته باشید . در یک بازه معین در هر روز مطالب خویش را منتشر نمائید . حتی در صورتیکه روزی 1 مقاله می نویسید گشوده هم برهه زمانی بندی داشته باشید .
برای مثال ساعت 12 ظهر هر روز یا این که 12 ظهر شنبه ی هر هفته . این کار سبب می شود خزنده های گوگل (Crawler) بدانند که چه هنگامی به سراغ سایت بیایند و آن ها به این برهه زمانی بندی عادت خواهند کرد . در فیض زودتر از پیشین سایت را ارزیابی می کنند .

2 . داشتن پوشه Robot .txt
داشتن فولدر Robot .txt بی تأثیر در سرعت Index شدن وب سایت نیست و فایلی لازم می‌باشد . وبسایت های جدید پا و یا خیلی از وبسایت ها ممکن میباشد صفحاتی داشته باشند که قصد Index شدنش را نداشته باشند، مثل صفحه ورود برای یوزرها به حساب شخصی شان . صفحات این چنینی با استفاده از لینک ها قابل دسترس می شوند و نیازی نسیت که در ورقه های موتورهای کاوش به نمایش در بیایند . شما با کمک فولدر Robot .txt با خزنده های گوگل (Crawler) رابطه برقرار می نمایید و راه و روش ارتباط برقرار کردن و یا صحبت کردن با خزنده ها فایل Robot .txt هست .

3 .
کنسول جستجوی گوگل (webmaster tools) با ابزار وب مستر تولز می توانید با چشم های گوگل سایت خویش را ببینید! سرعت سایت، صفحه های در دسترس، شرایط صفحاتتان در گوگل، اشتباهات و اخطارهای احتمالی و . . . تمامی در کنسول کاوش گوگل (webmaster tools) قابل ادراک میباشند .
با این ابزار می بضاعت تارنما را ارزیابی کرد و به ارتقاء سرعت Index تارنما زیاد کمک کرد .

4 .
داشتن نقشه سایت نقشه وبسایت به خزنده های گوگل (Crawler) مسیر می دهد . با وجود نقشه سایت می توانایی همه صفحه های وب سایت را به صورت یک فایل xml در اختیار خزنده های گوگل (Crawler) قرار داد تا سوای معطلی و سوای این که ورقه ای را جا بگذارند، زودتر صفحه ها وبسایت را بررسی نمایند . این کار سبب ساز می شود که خزنده های گوگل با داشتن نقشه کاملی از صفحات، وب سایت را Index نمایند و عملیات Index با سرعت بیشتری انجام شود .
مطالب
مرتبط: آشنایی با خطاهای گوگل وبمستر تولز و راهنمای رفع آنها
افزابش
سرعت ایندکس


5 .
انجام عملیات Fetch as Google با به کار گیری از Fetch as Google می بضاعت تارنما را تصویب کرد و به روز رسانی ها را به خزنده های گوگل (Crawler) اطلاع داد . یکی از بهترین و پرکاربردترین ابزارهایی که برای Index تارنما ها استعمال می شود Fetch as Google است .
برای
Index کردن سایت در Fetch as Google می بایست با استعمال از آدرس پایین به ترتیب این فرایند را دنبال کرد : - مقدمه می بایست به حساب اینترنت مستر تولز وارد شد .
- در فی مابین آیتم های سمت چپ برگه وارد بخش Health گردید .
- با گزینش مورد Fetch as Google در نصیب مربوط به وارد کردن URL که در اواسط برگه می بینید، می بضاعت آدرس سایتی که قصد تصویب کردنش را دارید ، وارد کنید .
- پس از زدن دکمه Fetch به گوگل پیغام می فرستید که به روز رسانی انجام گردیده و یا وبسایت جدیدی را وارد کرده اید .
- با لود دوباره صفحه و ظاهر شدن پیغام Successful در پایان روی دکمه submit to index کلیک نمائید .
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.