سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۴

۱۰ سیستم برتر مدیر محتوا

در این وبلاگ مقالات رسمی و تخصصی سئو سایت منتشر می شود

۱۰ سیستم برتر مدیر محتوا

۱,۸۵۲ بازديد
۱۰
سیستم برتر مدیر محتوا در دنیای امروزه تعداد زیادی سیستم مدیریت محتوا ی کاربردی می توانایی یافت که به تناسب جور اینترنت وسایتی که قصد پباده سازی آن را دارید دستکم یک موردِ در خور برای این خواسته در دسترس خواهد بود . تکیه بر این واقعیت که اکثر زمان ها طراحان و برنامه نویسان علاقه ای به صرف وقت جهت یادگرفتن تمامی سیستم های رئیس محتوای مو جود ندارند و اکثر مایلند بر یک و یا حداکثر دو موضوع تسلط یابند، نیاز به وجود سامانه ای منعطف و کار کشته را آشکار می سازد . سامانه های معرفی شده پایین در این قالب می گنجند . برخی از آن ها کاملا مطرح هستند(حداقل در میان طراحان) و بعضی دیگر هنوز اندکی ناشناخته اند .
سئو در مشهد

سه جایگاه اول لیست برگزیدگان سیستم رئیس محتوا را وردپرس، جوملا و دروپال به خویش اختصاص داده میباشد . هفت سامانه دیگر اگر چه که از محبوبیت سه سیستم ذکر گردیده برخوردار نیستند البته در عین هم اکنون مخلوط خیر و خوبی از قدرتمندی، انعطاف و سهولت در بکارگیری را ارائه می دهند . انتخاب یک سامانه کارآمد پس از ارزیابی نیازهای خود و کاربرانتان میسر می شود .

وردپرس(WORDPRESS)
رایگان،
بر مبنای گویش برنامه نویسی PHP سیستم
مدیریت محتوا - وردپرس - WORDPRESS
طی سال های پیشین مباحث متعددی در خصوص ماهیت وردپرس و قابلیت و امکان نوع بندی آن به عنوان یک سیستم رئیس محتوا وجود داشت چرا که ساختار این سامانه معرف یک پلت فرم وبلاگ نویسی بود . این کمشکش ها وقتی فروکش کرد که از وردپرس در پباده سازی اینترنت وبسایت های ساده ی تعدادی برگه ای بروشور مانند(که وبلاگ هم نبودند) استعمال شد . اخلاق و رفتار شبکه های اجتماعی توسعه یافته از طریق افزونه های این سامانه سبب ساز به ختم این مباحث برای همیشه شد .

امروزه هزاران قالب، پلاگین و ویجت به منظور توسعه امکان های وردپرس در دسترس است . همچنین بسط انجمن بسط دهندگان این سامانه بدان معناست که دستیابی به آموزه ها و اطلاعات مسئله نیاز جهت استفاده گیری از این سیستم به راحتی فراهم گردیده میباشد . راه اندازی کانال های اجتماعی، تالارهای گفتگو(Forum) و اینترنت وبسایت های تجارت الکترونیک به یاری پلاگین ها و قالب های سفارشی شده، تنها با یک توشه نصب و اشتراک گذاری این سامانه قابلیت و امکان پذیر گردیده هست .

مزایای
وردپرس: انجمن
گسترده توسعه و گسترش دهندگان هم پا با مستندات و آموزه های قابل دستیابی ایجاد
هر مدل وب تارنما با فایده گیری از افزونه های رایگان و غیر بدون‌پول و قالب های سفارشی شده محیط
مدیریتی کاربرپسند معایب
وردپرس: پیچیدگی
برای طراحی وب سایت های ساده و ابتدایی جراحت
پذیری امنیتی اینترنت وب سایت های منش اندازی گردیده از نحوه این سامانه سوای اعمال پیکربندی موضوع نیاز عدم وجود پشتیبانی قانونی برای این نرم افزار به نوع ای که ممکن میباشد برخی مشکل‌ها و سوال ها بی جواب باقی بماند .
موارد
استفاده از وردپرس: پباده سازی
بلاگ و یا این که تارنما های شخصی اینترنت
تارنما کالج ها اینترنت
وبسایت های عکاسی وب
سایت های معرفی مشاغل اینترنت
وبسایت هایی با محتوای تجارت الکترونیک
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.