سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۴

سئو کلاه سیاه چیست؟

در این وبلاگ مقالات رسمی و تخصصی سئو سایت منتشر می شود

سئو کلاه سیاه چیست؟

۱,۸۴۵ بازديد
10
تکنیک سئو کلاه سیاه از لهجه گوگل تکنیک
های سئو کلاه سیاه که موجب جریمه وبسایت میشوند در
وبسایت گوگل گزیده به نام Webmaster Guidelines Webmaster
Guidelines - Search Console Help
"+a+"
قرار گرفته است که استانداردهای گوگل برای انتخاب وبسایت های اسپمر و جریمه آن ها را مشخص و معلوم می کند . در این مقاله عملکرد می کنیم دارای اهمیت ترین نکات سئو از گویش گوگل را به شما معرفی کنیم .

گوگل اعلام کرده که وبمستران می بایست دقت ویژه ای به دستورالعمل های قرار گرفته در کاغذ Webmaster Guidelines داشته باشند . چون در این بخش مواقعی که موجب جریمه سایت به وسیله الگوریتم ها یا به صورت دستی می شوند را توضیح داده و هشدار داده است که عدم رعایت آنان می تواند موجب حذف صفحه ای از تارنما و یا این که کل صفحات آن از نتایج گوگل شود .

در لحاظ داشته باشید منش هایی که در این برگه معرفی شده اند رویکرد های رایج سئو کلاه سیاه می‌باشند که گوگل به طور معلوم به آن ها اشاره کرده است . البته در شرای هر خط مش دیگری که در این ورقه جانور نمیباشد و برای فریب گوگل به کار گیری میشود را امتحان کنید کماکان قابلیت و امکان جریمه شدن به وسیله گوگل و شناسایی به وسیله الگوریتم های آن وجود داراست .

سئو
کلاه سیاه چیست؟ تکنیک های سئو کلاه سیاه عموما بر رشد پرسرعت وبسایت در نتایج گوگل تمرکز می‌کنند و توجهی به مقدار رضایت استفاده کننده نخواهند داشت . هدف کلیدی از این کار کسب منزلت خوبتر ولی غیر واقعی میباشد و همت میشود از نقاط ضعف گوگل در تشخیص صفحات خوبتر به کارگیری شود .
سئو در مشهد

تکنیک های کلاه سیاه مدام در حالا تغییر تحول می باشند و هر زمان که گوگل خط مش حلی برای شناسایی این سایت ها پیدا می کند روش های جدیدی پیدا میگردند . با استفاده از سئو کلاه سیاه شما خیلی پرسرعت رویش می کنید و به جایگاه مطلوب می سید اما منزلت شما دوچندان لغزنده خواهد بود و هر روز ممکن می باشد بوسیله گوگل جریمه گردیده و از لیست نتایج حذف گردید .

تفاوت
سئو کلاه سفید و کلاه سیاه در ادامه مهم ترین تکنیک های سئو کلاه سیاه که می توانند موجب جریمه سایت شما بوسیله گوگل شوند را ارزیابی میکنیم .

1-
محتوای خود کار Automatic generated content محتوای خود کار یعنی متن هایی که به فیس مداد و یا برنامه ریزی گردیده ساخت می شوند . محتوای خود کار معمولا برای کاربران معنا و معنی مشخصی ندارد اما به رخ هدفمند از لغات اساسی در آن‌ها به کار گیری شده هست .
نمونه هایی از محتوای خودکار از لحاظ گوگل به شرح ذیل است:
متن ترجمه گردیده به وسیله برنامه یا ترجمه کننده گوگل که هیچ گونه باز‌نگری و بازنویسی بر روی آن انجام نشده است .
محتوای توده آوری گردیده از نحوه RSS سایت های دیگر یا این که نتایج جستجوی گوگل .
توده آوری و ترکیب محتوا از یک‌سری وبسایت بدون بررسی و بازنویسی بوسیله یک انسان .
محتوایی که به رخ خودکار و با جایگزینی عبارات نیز معنی تولید شده و معنی آن برای کاربر قابل فهم و شعور نمی باشد .
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.