سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۴

فراگیری استعمال از گوگل آنالیتیکس

در این وبلاگ مقالات رسمی و تخصصی سئو سایت منتشر می شود

فراگیری استعمال از گوگل آنالیتیکس

۱,۳۵۵ بازديد
سئو در مشهد 
فراگیری استعمال از گوگل آنالیتیکس
تا اینجا امید است که مراحل نام نویسی گوگل آنالیتیکس را انجام داده باشید و قابلیت به کارگیری از آن برای شما آماده گردیده باشد. اما ممکن میباشد در توشه نخستین پاره ای سرگردان گردید و فهم و شعور طریق انجام نام نویسی برای شما دشوار باشد. درصورتی که با چنین مشکلی مواجه شدید، سفارش میکنم که متن را دوبار یا این که سه توشه مطالعه فرمائید تا بتوانید به صورت بهتری روش نام نویسی را حافظه بگیرید. با اتمام مراحل نام نویسی، می توانید وارد اکانت کاربری خویش گردید و در کاغذ نخستین آن با تصویر پایین مواجه خواهید شد:





در‌این تصویر چندین داده ها کلی و مهم موجود است که می توانید با ارزیابی آن ها داده ها خوب و مهمی درباره ی اینترنت‌تارنما خویش و کردار بازدیدکنندگان در آن کسب نمائید. برای راحتی عمل شما، داده ها این ورقه را به دو بخش کلی تقسیم کرده‌ایم که سمت چپ آن ابزارهای اصلی را نشان می دهند که در هرمورد از آن ها بخش‌های دیگری نیز تدارک چشم شده‌است که اضافه به آن‌ها خوا‌هیم پرداخت و مستطیل سمت راست نیز اطلاعاتی کلی به ما میدهد که به بازبینی و تحلیل آن‌ها خوا هیم پرداخت:

منزل (Home): مورد منزل همانند آیتم برگه اصلی در اینترنت‌وبسایت، شمارا به به عبارتی ورقه اصلی گوگل آنالیتیکس هدایت می کند و داده ها همگانی مایحتاج شما در‌این ورقه جای‌دارد.
سفارشی سازی (Customization): در‌این مورد این قابلیت به شما داده میشود که تغییرات دلخواه خویش را در باب تغییر تحول داشبورد و تولید گزارش‌های متعدد به وجود بیاورید که به‌دنبال، بخش‌های زیرلایه آن را بیش تر معرفی می کنیم.
گزارش‌ها (Reports): گزارش‌ها تحت عنوان یک قسمت اصلی مانند سفارشی سازی و منزل در حیث گرفته شده‌است که در آن زیرلایه‌های دیگری درباره با گزینش عصر تحلیل و همینطور باز‌بینی خوی بازدیدکنندگان و مخاطبان قرار داده شده‌است. اصلی‌ترین و مهم ترین بخش ابزار گوگل ارزیابی، همین بخش گزارش‌هاست که مبنای یادگرفتن ما نیز بر همین نصیب پایدار شده‌است.
عصر لحظه‌ای (Real time): درین بخش به یوزرها و اینترنت‌مسترها این زمان داده میشود که محاسبه خویش را در لحظه ببینند. به این مفهوم که شما می توانید به طور هم زمان یوزرها و همه داده ها مرتبط با آن ها بر روی اینترنت‌وبسایت خویش را به دست بیاورید.
مخاطبین (Audience): این نصیب درباره با اخلاق و رفتار مخاطبان، یعنی بازدیدکنندگان و مشتریان اینترنت‌وب سایت شما میباشد. در‌این بخش شما هر فاکتور یا این که اطلاعاتی که بخواهید درباره با مخاطبان خویش به دست بیاورید، قرار داده شده‌است.
جذب (Acquisition): درین بخش به شما نشان داده میگردد که طرز جذب یوزرها در اینترنت‌وب سایت شما به چه فیس میباشد و شایسته ترین روشی که تا شرایط فعلی به فعالیت گرفته‌اید کدام میباشد. با بازبینی این نصیب شما می توانید شایسته ترین طرز ممکن را گزینش فرمایید و از این به آن گاه تمرکز خویش را بر روی آن قرار دهید.
خوی (Behavior): بارها در زمان این متن بدین نکته اشاره شد که گوگل آنالیتیکس برای مطالعه خوی مخاطبان و بازدیدکنندگان اینترنت‌وبسایت شما به فعالیت گرفته میگردد. این یک کدام از مهم‌ترین ابزارهای آیتم به کارگیری در‌این بخش میباشد که به صورت‌های مختلفی اخلاق و رفتار یوزرها شمارا نشان میدهد و به شما قابلیت و امکان تعقیب کردن آنان‌را در مسیرهای گوناگون می دهد.
تبدیل (Conversions): همگی اینترنت‌مسترها و دارندگان اینترنت‌وبسایت‌های اینترنتی در پی راهکارهای متفاوت میباشند که بتوانند مخاطبان و بازدیدکنندگان را در اینترنت‌وب سایت خویش توده کرده و آنان‌را به مشتری اثبات خویش تبدیل نمایند. درین بخش به شما گفته می‌گردد که ترازو تبدیل اینترنت‌وب سایت شما به چه چهره میباشد و بایستی چه تغییراتی در استراتژی خویش به وجود بیاورید.
یوزرها (Users): این آمار برای نشان دادن تعداد اشخاصی که در حین یک زمان به اینترنت‌وبسایت شما مراجعه کرده‌اند به عمل گرفته می گردد و نشان میدهد که یوزرها اینترنت‌تارنما تا چه اندازه با محتوا و مطالب شما رابطه برقرار کرده‌اند.
زمان‌ها (Sessions): اگرچه با به کارگیری از لفظ زمان برای این آیتم چندان موافق نیستم، البته شما میتوانید از همین تیتر برای آن استعمال فرمایید. این زمان‌ها نشان دهنده برهه زمانی هنگامی میباشند که یوزرها به طور فعال در اینترنت‌تارنما شما حضور دارا هستند و از مطالب و محتوای آن به کار گیری میکنند. به عنوان مثالً درخصوص وب لاگ‌ها دعوا بازدید و یا این که حضور در کاغذ اهمیت داراست و درباره‌ی دکان‌ها، دعوا خرید و تعامل با مغازه. گزینش دوران عصر این زمان نامشخص میباشد و اضافه به تعامل استفاده کننده با اینترنت‌وبسایت شما بستگی داراست. سشن برای اشخاصی که به بازدید کننده‌ها و تعامل آن‌ها در اینترنت‌وب سایت اهمیت میدهند، ابزار نیکی به شمار می‌رود.
نرخ پریدن یا این که نرخ خروج (Bounce Rate): نرخ پریدن یا این که باونس ریت اطلاعاتی حیاتی و مهم در مشت شما قرار میدهد و می بایست تحت عنوان یک ابزار اصلی از آن به کارگیری نمائید. در واقع این آمار نشان میدهد که یوزرها تا چه اندازه در اینترنت‌تارنما شما می مانند و چه تعداد از آن ها فورا بعد از ورود، از وب سایت شما بیرون می‌گردد. هر چه درصد نرخ پریدن فراتر باشد، یعنی مطالب و محتوای اینترنت‌وب سایت شما جذابیت ندارند و این می تواند یک خبر ناراحت کننده باشد.
ارتفاع زمان (Sessions Duration): ارتفاع زمان به صورت معدل به بازه زمانی وقتی گفته می شود که یوزرها در اینترنت‌وبسایت شما حضور دارا‌هستند. مثلا درین تصویر میبینید که ارتفاع عصر برای این وب سایت نزدیک به یک دقیقه میباشد که چندان جذاب به حیث نمی رسد. هرچه ارتفاع عصر برای یک اینترنت‌وبسایت بیش تر باشد و یا این که نرخ پریدن آن زیر‌خیس باشد، یعنی محتوای اینترنت‌وب سایت متبوع دیدنی بوده و می بایست همین روال خویش را ادامه دهد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.