سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۴

۹ شیوه ایندکس سریع مطالب در گوگل + ایندکس ریپورتاژ

در این وبلاگ مقالات رسمی و تخصصی سئو سایت منتشر می شود

۹ شیوه ایندکس سریع مطالب در گوگل + ایندکس ریپورتاژ

۱,۱۳۱ بازديد

۹ شیوه ایندکس سریع مطالب در گوگل + ایندکس ریپورتاژ
شاید تجربه کرده باشید که مطلبی را در سایتتان منتشر فرمایید و بعداز یک هفته هنوز مقاله در گوگل ایندکس نشده باشد، و بدون شک هرچه مقاله شما دیرتر به وسیله گوگل شناسای شود، دیرتر هم مرتبه میگیرد.

درین مقاله چندین شیوه برای ایندکس سریع مطالب در گوگل را به شما معرفی می کنم و به شما نشان میدهم که چطور مطالب وبسایت خودتان را سریعتر ایندکس نمایید.

نکته: درین مقاله یادگرفتن ایندکس شدن سریع مطالبی که در تارنما‌های  سئو در مشهد دیگر منتشر می کنید را هم خواهم اعطا کرد،برای مثال ایندکس شدن سریعتر ریپورتاژهایتان.



چرا ایندکس مطالب در گوگل برای ما مهم میباشد؟
پاسخ کوتاه، تاهنگامیکه گوگل مطالب مارا شناسایی نکند، مقاله ما در حاصل گوگل وجود نخواهد داشت، گوگل بایستی مقاله مارا شناسایی نماید و آنگاه با امتیازاتی که مبنی بر الگوریتم گوگل برای مقاله ما در لحاظ می‌گیرند، جایگاه ای را در نتیجه ها گوگل به آن اختصاص خواهد بخشید.

از طرفی زمانی مقاله برای او‌لین توشه در گوگل ایندکس میگردد و گوگل آن را شناسایی مینماید، معمولا در به عبارتی در آغاز شایسته ترین رده خویش را نخواهد داشت و لازم میباشد مدتی در گوگل ایندکس بماند تا به ندرت به مقام حقیقی و واقعی خویش رسد که اما در‌صورتی‌که مقاله یوزرها را راضی نماید و دیگر فاکتورهای لازم را داشته باشد به ندرت در حاصل سکو های بهتری می گیرد.



خب نکته کجاست؟

نکته اینجاست که هرچه مقاله ما دیرتر در گوگل اینکدس شود، این فرایند هم اضافه خواهد شد و دوره بیشتری خواهد پیروزی تا مقاله ما در گوگل منزلت حقیقی خویش را به دست آورد، و دقیقا به همین برهان میباشد که دوست داریم هر چه سریعتر ایندکس مطالب در گوگل واقعه بیافتد.



۹ طرز کاربردی برای ایندکس سریع مقاله در گوگل ( تثبیت وبسایت در گوگل)




۱- ربات های ایندکس گوگل را تربیت نمایید(شرطی سازی)
ربات های گوگل که به خزنده ها یا این که کراولرها هم معروف می باشند همیشه در وب سایت های متفاوت خزش می کنند و سعی میکنند محتوای نو یا این که آپ تو دیت گردیده را شناسایی نمایند.

خزنده های گوگل در صدر به طور تصادفی به تارنما شما رمز میزنند و مطالب تازه را ایندکس می‌نمایند، ولی در صورتی شما برنامه مشخص و معلوم هنگامی برای ساخت محتوا داشته باشید، از آنجایی که‌این ربات ها قابلیت و امکان یادگیری دارا‌هستند، به‌تدریج به دوره بندی شما شرطی گردیده و طبق عصر بندی معلوم به وب سایت شما راز میزنند.

به صورت نمونه در صورتی‌که دقیقا هر پایان هفته ساعت ۱۲ ظهر محتوا منتشر فرمایید، به‌تدریج این ربات ها متوجه برنامه هنگامی نشر شما می‌شوند و هر هفته حوالی به عبارتی ساعت برای ایندکس کردن مقاله تازه وارد وبسایت میگردند.

چنانچه محتواهای بیشتری دارید می‌توانید روزهای زوج یا این که شخص محتوا منتشر فرمائید، یا این که در شرایطی که هر روز محتوا دارید می‌توانید مرکز یک ساعت مشخص و معلوم محتواها را تکثیر دهید، این چنین خزش وب سایت شما سریعتر انجام میگردد و همین عمل موجب ایندکس شدن سریع مطالب در گوگل میگردد.




۲- ایندکس سریع مطالب با لینک و پیوند سازی داخلی
در صورتیکه تصور می کنید که ایندکس نشدن مطالب در گوگل بدین برهان میباشد که ربات گوگل هنوز به وب سایت شما راز نزده میباشد تماما در نادرست میباشید، گهگاه ممکن میباشد ربات به تارنما شما و مطالب دیگر شما لینک و پیوند های متعددی اخذ کرده اند رمز بزند، البته نتواند مقاله تازه شما‌را شناسایی و ایندکس نماید.

پس یک کدام از راه و روش های ارتقا سرعت ایندکس مطالب در گوگل این میباشد که از مطالب دیرین تان که لینک و پیوند سازی خیر و خوبی روی آن‌ها انجام یافته میباشد، به مقاله جدیدتان پیوند بدهید تا در‌حالتی که خزنده گوگل به‌این مقاله دارای اعتبار ما خصوصی زد، متوجه مقاله جدیتان هم بشود.

نکته: در پیوند سازی داخلی مراقب باشید که به سئوی وبسایت خویش ضربه نزدید، مطالعه مقاله پایین را شدیدا پیشنهاد میکنم.



نوشته ی علمی پیشنهادی: لینک و پیوند سازی داخلی چه میباشد؟ چطور آن را انجام دهیم؟




۳- از شبکه‌های‌اجتماعی برای ایندکس بهتر استعمال نمایید
در مجموع برای اینکه ربات گوگل سریعتر مطالب مارا ایندکس نماید، بایستی زودتر در معرض روءیت کرد این ربات قرار بگیریم، به صورت نمونه درخصوص گذشته از آنجایی که بعضی مطالب ما پیوند های متعددی از وب سایت های متفاوت اخذ کرده اند، احتمال اینکه گوگل به دفعات بالا از وبسایت های گوناگون به‌این مقاله ما هدایت شود بالاست، پس ما لینک و پیوند نوشته ی علمی تازه را در‌این نوشته‌ی‌علمی سابق قرار دادیم.

یکی‌از دیگر از جاهایی که خزنده گوگل کار متعددی در آن دارااست، شبکه های عمومی ذیل اینترنت مانند فیسبوک، توییتر، لینکدین و . . . می‌باشند. پس در شرایطی‌که در‌این یکی این کانال ها اکانت دارید، بهتر میباشد محتواهای جدیدتان را در‌این کانال ها منتشر نمایید تا مقاله جدیدتان سریعتر شناسایی و ایندکس شود.

نکته دیدنی: در صورتی مطلبی که در کانال اجتماعی منتشر میکنید موردپسند قرار بگیرد و لایک، کامنت و اشتراک گذاری خیر داشته باشد، جدای از اینکه سریعتر ایندکس می‌گردد، بلکه اعتبار آن هم فراتر می‌رود و این یعنی سکو بهتری در گوگل خواهد داشت.




۴- پیوند سازی فرنگی، در صورتی بلد می باشید
در صورتیکه وبسایتی دارید که ترافیک مناسبی داراست و یا این که سایتی را می‌شناسید که میتوانید در آن مقاله منتشر نمایید(مثل ویرگول) در آن رخ یک کدام از کارهایی که می‌توانید انجام دهید که‌این میباشد که درین تارنما ها مطلبی موءثر منتشر فرمائید و در آن به مقاله جدیدی که در سایتتان منتشر نموده اید اشاره فرمائید.

توجه داشته باشید که اولا به طور اسپم وار خوی نکنید تا عمل شما در‌این وبسایت ها با نقص‌ مواجه نشود، و اینکه در پیوند سازی فرنگی اعتنا کافی را داشته باشید و درصورتی که در انجام آن تخصصی ندارید بهتر میباشد این شیوه را به فعالیت نگیرید تا سهوا به تارنما خویش زخم نزنید.




۵- بی تردید نقشه وبسایت یا این که به عبارتی site map داشته باشید
وب سایت مپ یا این که به عبارتی نقشه تارنما یک فولدر با فرمت XML است که در سایتتان بارگزاری می‌گردد و این پوشه مشتمل بر همگی پیوند های سایتتان میباشد و هربار که مطلبی منتشر می‌کنید و لینک و پیوند جدیدی در سایتتان تولید میشود، این تغییر و تحول در وبسایت مپ هم اعمال می‌شود و گوگل از روش این وبسایت مپ آخری تغییرات تارنما شمارا بازنگری میکند.

پس در حالتی‌که وب سایت مپ داشته باشید، احتمال ایندکس شدن مطالب در گوگل را بالا برده اید و اینکدس شدن تا حدی سریعتر انجام میگردد، پلاگین های مطرح بهینه سازی مانند Yoast به طور خودکار تارنما مپ شمارا ساخت می‌نمایند.




۶- تثبیت وب سایت در سرچ کنسول(گوگل اینترنت مستر) و درخواست ایندکس
در صورتیکه سایتتان را در سرچ کنسول(وبمستر تولز قدیم) تثبیت کرده باشید، در این حالت می‌توانید از فریم جستجویی که در بالای پنل قراردارد اولا از شرایط ایندکس بودن مقاله خویش و خطاها احتمالی مقاله جهت اکران در گوگل با خبر گردید و ثانیا در صورتیکه مقاله شما ایندکس نشده باشد میتوانید درخواست ایندکس شدن مقاله را تثبیت فرمایید.



نکته ریز سئویی: گهگاه می‌توانید از این بخش به کار گیری فرمایید، ولی درصورتی که همیشه درخواست ایندکس شدن مطالب خویش را بدهید، از آنجایی که خلق و خوی شک وتردید برانگیزی دارید و همیشه از گوگل می‌خواهید که بیرون از وضعیت طبیعی وبسایت شما‌را ایندکس نماید، ممکن میباشد گوگل یه خرده به کار های شما مشکوک شود.




۷- افازیش بازدید از مقاله بعداز نشر
بعضی منابع فرنگی در امر ایندکس شدن سریع مطالب در گوگل اظهار دارا‌هستند که در حالتی که پس از نشر مقاله جدیدتان، اشخاص متعددی به آن برگه مراجعه نمایند، گوگل متوجه این رخداد میگردد و مقاله شمارا شناسایی و ایندکس میکند.

پس شاید تن نباشد که پیوند مقاله جدیدتان را در استوری اینستاگرام، مجموعه تلگرام، آدرس اینترنتی و . . . منتشر نمائید و اشخاصی زیاد را به مطالعه مقاله روانه تارنما فرمایید.



نوشته‌ی‌علمی پیشنهادی: ۱۵ شیوه برای ارتقاء ترافیک سایت



۸- اهمیت کیفیت محتوای شما در ایندکس شدن سریع خیس
بی تردید میدانید که الگوریتم گوگل متوجه نسخه برداری بودن یا این که یونیک بودن مقاله منتشر گردیده شما میشود و خیلی سریع متوجه میشود که مقاله شما نوشته خودتان میباشد یا این که آن را از جایی دیگر در سطح اینترنت اسکن نموده اید.

در‌صورتی‌که بعداز چند بار ایندکس مطالب متوجه شود که شما اضافه مطالب را اسکن می‌کنید شما‌را در حق تقدم برای ایندکس شدن قرار نمی دهد و کمتر برای ایندکس مطالب نو به تارنما شما راز می‌زند چرا‌که این نظر را دارد مقاله شما قیمت متعددی را در سطح اینترنت برای یوزرها تولید نمی‌کنند.

پس بی تردید به کیفیت و باارزش بودن محتوای منتشر گردیده خویش اهمیت دهید.



نوشته ی علمی پیشنهادی: یادگرفتن ساخت محتوای وبسایت، باارزش و گوگل پسند




۹- برای آپ تو دیت محتواهایتان برنامه داشته باشید
هرچه بیش تر مطالب سایتتان را آپ تو دیت فرمائید، خزنده گوگل بیشتراز قبل به تارنما شما رمز خواهد زد.

پس یکی‌از شایسته ترین امور این میباشد که برای آپ دیت کردن مطالب قبل برنامه داشته باشید، به صورت نمونه اینجانب هر ماه حدود ۳ الی ۴ مقاله از مطالب پیشین را آپ دیت میکنم، اعتنا نمایید که منظورم از آپ تو دیت این وجود ندارد که یک سری جلمه را تغییر تحول دهیم، منظورم آپدیتی میباشد که دست‌کم تعدادی جمله و بخش اصلی به مقاله بیش تر می‌شود و مقاله بها بیشتری نزد مخاطب پیدا میکند.

مزیت این آپ دیت کردن این میباشد که علاوه بر اینکه خزنده گوگل در برهه زمانی های هنگامی کوتاه تری به وبسایت رمز می‌زند و مطالب تازه را ایندکس میکند، بلکه مقاله آپ تو دیت گردیده را هم دوباره ایندکس کرده و با اعتنا به آپدیتی که روی آن صورت گرفته میباشد به احتمال زیاد سکو بهتری برایش در لحاظ می‌گیرد.





چطور بفهمیم که آیا مقاله ما در گوگل ایندکس شده‌است یا این که نه؟


طریق نخستین: جستجوی نشانی ورقه

کافیست کاغذ مقاله تازه در سایتتان را بردارید و در فریم جستجوی گوگل آن را کاوش نمایید، در شرایطی‌که مقاله شما چشم نشد، یعنی در هنوز ایندکس نشده میباشد.



شیوه دوم: نشانی مقاله : site

کافیست عبارت تحت را در قاب جستجوی گوگل وارد کرده و کاوش نمائید.

در قسمتی که نشانی مقاله درج شده میباشد، می بایست لینک و پیوند کاغذ مقاله تازه را قرار دهید و در آن گاه کاوش را اجرا فرمائید، همان طور که در تصویر پایین مشاهده می ‌فرمائید در‌حالتی که مقاله ایندکس گردیده باشد در نتیجه ها گوگل قابل مشاهده میباشد.



ایندکس کردن ریپورتاژی که منتشر کرده ایم


گهگاه پیش می‌آیند که مطلبی را در یک وب سایت تحت عنوان ریپورتاژ اطلاع رسانی منتشر میکنیم و بی تردید در‌این‌حالت‌ هم مایل هستیم که ریپورتاژ هرچه سریعتر به وسیله گوگل ایندکس شود تا تاثیر لینکی که در ریپورتاژ به سایتمان داده ایم هم زودتر اعمال شود.

البته نکته اینجاست که‌این وبسایت برای ما وجود ندارد و نمی توانیم از کلیه نحوه های نقل شده به کار گیری کنیم.

راهکار پیشنهادی اینجانب چه می‌باشد؟

اینجانب یک وبلاگ در سیستم های بلاگ دهی تولید کرده ام و این وب لاگ را در گوگل سرچ کنسول نام نویسی کرده ام، دقیقا مانند یک وب سایت که در سرچ کنسول نام نویسی میگردد و ما میتوانیم از روش سرچ کنسول درخواست ایندکس شدن مطالبش را داشته باشیم.

در گام بعدی یک مقاله در‌این وبلاگ منتشر میکنم و درین مقاله ریپورتاژ گزینه نظرم که مایل هستم ایندکس شود پیوند می دهم.

در قدم‌بعدی از روش سرچ کنسول از گوگل درخواست میکنم که مطلبی که در وب لاگ قرار داده ام را هرچه سریعتر ایندکس نماید.

بعداز ۲۴ ساعت یا این که شاید کمتر مقاله وب لاگ اینجانب ایندکس می گردد(یعنی خزنده گوگل آن را مشاهده می‌نماید) و زیرا در‌این مقاله به ریپورتاژ متبوع پیوند داده ام، خزنده های گوگل پیوند های درون مقاله را هم دنبال می نمایند و ریپورتاژ متبوع هم ایندکس می‌گردد.

بعداز اینکه مقاله وبلاگ اینکدس شد میتوانید آن را منزه فرمائید.



عده بندی و سفارش آخرین اینجانب
نخستین از همگی پیشنهاد می‌کنم که روی ایندکس شدن مطالب حسایت بیشتراز حد نداشته باشید، به هر حالا گوگل با اعتنا به واحد سنجش و کیفیت ایجاد محتوای شما در بازه زمانی های متفاوت وقتی به وبسایت شما راز می‌زند.

دوم اینکه قرار وجود ندارد از همگی نحوه های بالا به کار گیری فرمایید، به صورت نمونه همینکه در حین های مشخصی محتوا ساخت نمایید، محتوای شما کیفیت داشته باشد و محتواهای قدیم را هم طبق یک برنامه به روز نمائید، حتما موجب ایندکس شدن سریع خیس مطالب در گوگل میشود.

با این حالا می‌توانید از تکنیک های دیگر هم به کار گیری نمایید، برای مثال مطالب خویش را در شبکه‌های‌اجتماعی خویش هم منتشر فرمائید.

سوم اینکه سفارش میکنم همواره در موضوع seo و ایجاد محتوا با مطالعه منابع داخلی و فرنگی خودتان را آپدیت نگه دارید، این پیشنهاد مستقیما به ایندکس مطالب در گوگل دارای ارتباط وجود ندارد، البته به رویش شما در گوگل یاری خواهد کرد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.